Verkkokaupan toimitusehdot ja tietosuojaseloste - Opiskelijarekry
Valitse sivu

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT JA TIETOSUOJASELOSTE

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy TUUDO OY, y-tunnus 2718095-3. Myymme tuotettamme yrityksille valtakunnallisesti. Tuotteen hinta ei sisällä arvonlisäveroa, vaan se lisätään hintaan oston yhteydessä. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.opiskelijarekry.fi ostoskorin kautta. Tilausvahvistuksen voi ladata oston jälkeen samalta verkkosivulta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan soittamalla tilauksen tehneelle yrityksen yhteyshenkilölle ja yhteydenpito jatkuu yritykselle osoitetun ja asiakkuutta hoitavan myyjän kanssa.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksuehdot
PayPal

Maksunvälityspalvelun toteuttajan ja maksupalvelun tarjoajana toimii PayPal Holdings, Inc. yhteistyössä globaalien pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Lue lisää PayPalin ostajan turvasta. https://www.paypal.com/webapps/mpp/buyer-protection

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24%) vaan se lisätään tuotteen hintaan ostohetkellä. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Toimitusajat
Tilaukset käsitellään heti tilauksen saapumisesta ja tilausvahvistuksen voi ladata heti oston tapahduttua kyseiseltä verkkosivulta.

Toimituskulut ja muut kulut
Tilauksen hintaan ei lisätä postikuluja eikä muita kuluja, kuten käsittelymaksuja.

Laki
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Palautukset
Tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä:
Tuudo Oy
Paavo Havaksen tie 5F 3. kerros
sähköposti: info@tuudo.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:
Ville Mustalahti
Paavo Havaksen tie 5F 3. kerros
Sähköposti: ville.mustalahti@tuudo.fi

Rekisterin nimi:
Tuudo Oy:n  B2B-asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Tuudo Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Lisäksi rekisteriä käytetään laskuttamiseen yhteistyösopimuksen niin vaatiessa.

Tietoja voidaan käyttää Tuudo Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme ja markkinointiviestinnässä

Rekisterin tietosisältö:

Rekisteri sisältää:

  • Asiakasyrityksen nimi ja osoite
  • Asiakkaan yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Asiakkaan laskutustiedot
  • Tiedot tilauksista.

Säännönmukaiset tietolähteet:
Yleisesti saatavilla olevat internetlähteet, opiskelijarekry.fi-verkkosivusto, asiakassuhteen kautta saatavat tiedot.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset:
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Tuudo Oy:n käytössä, paitsi Tuudo Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa osana asiakassuhteen hoitamista.  Rekisterissä olevan henkilön henkilötiedot poistetaan käyttäjän pyynnöstä elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut, asiakassuhde tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle:
Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle, paitsi niissä tapauksissa, joissa asiakkaan toimipaikka sijaitsee EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle ja asiakassuhteen hoidon kannalta on tarkoituksenmukaista käyttää ulkoista, paikallista palveluntarjoajaa.

Rekisterin suojauksen periaatteet:
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Tuudo Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Tuudo Oy:n salasanasuojatulla palvelimella. Käytössä ei ole manuaalisia aineistoja.

Säilytysaika:
Tuudo ei säilytä henkilötietoja pidempään kuin lainsäädännön salliman enimmäisajan ja ainoastaan niin kauan, kun on tarpeellista Palveluiden tai niiden osa tarjoamiseksi. Säilytysaika riippuu tietojen luonteesta sekä käsittelyn tarkoituksesta. Enimmäissäilytysaika voi näin ollen vaihdella tapauskohtaisesti. Palveluiden käyttöäsi koskevat Asiakastiedot hävitetään lähtökohtaisesti lähtökohtaisesti kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun olet lopettanut Palveluidemme käytön. Säilytämme Asiakastietoja niin kauan, kun Asiakas on Palveluidemme rekisteröitynyt  käyttäjä taikka niin kauan, kun laki sitä meiltä edellyttää tai meillä on jokin lainmukainen syy säilyttää tietoja esimerkiksi vaateiden käsittelyn, sisäisen raportoinnin, markkinoinnin tai tilinpitovelvollisuuden vuoksi.

Säilytämme Analytiikkatietoja 12 – 26 kuukautta. Tämän jälkeen anonymisoimme Analytiikkatiedot.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tietojen korjaamista
Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tietojensa tarkastamiseen henkilötietolain mukaisesti.

Asiakasrekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa oikaisemista, mikäli lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen oikaisemista.

Valituksen tekeminen:
Mikäli katsot, että henkilötietojen käsittelytoimemme ovat soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisia, voit tehdä asiasta valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle. Suomessa paikallisen tietosuojaviranomaisen yhteystiedot löydät osoitteesta www.tietosuoja.fi

Tietoturvallisuus:
Käytämme hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä sekä fyysisiä suojatoimenpiteitä Asiakkaalta saatujen ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Käyttämiämme toimenpiteitä ovat esimerkiksi tietojen salaus, salasanat, palomuurit, turvalliset tilat ja järjestelmät, jotka on suojattu rajoitetuin pääsyoikeuksin. Turvatoimemme on suunniteltu ylläpitämään asianmukainen taso tietojen luottamuksellisuuden, eheyden, käytettävyyden, palautettavuuden ja vikasietoisuuden varmistamiseksi. Testaamme säännöllisesti Palveluamme, järjestelmiämme ja muuta laitteistoa haavoittuvuuksien varalta.

Mikäli tietoturvatoimenpiteistä huolimatta tapahtuu tietoturvaloukkaus, jolla on todennäköisesti haitallisia vaikutuksia Asiakkaiden yksityisyydelle, ilmoitamme loukkauksesta soveltuvan lainsäädännön edellyttämällä tavalla asiaankuuluville Asiakkaille ja muille vaikutusten alaisille osapuolille, sekä soveltuvan tietosuojalainsäädännön vaatiessa viranomaisille niin pian kuin mahdollista.