Success Story: Verohallinnossa kiitellään Tuudoa rekrytoinnin tehostamisesta - Opiskelijarekry
Valitse sivu

Verohallinnolla on suomalaisen yhteiskunnan turvaamisessa tärkeä rooli. Keräämme vuosittain yli 50 miljardia euroa verotuloja, joilla ylläpidetään ja kehitetään yhteiskunnan palveluja. Tehtävänämme on suorittaa verotus tarkasti, valppaasti ja ehdottoman tasapuolisesti ja tehdä veroasiat asiakkaille helpoiksi.

Verohallinnossa työskentelee lähes viisi tuhatta henkilöä ympäri Suomen. Olemme tutkitusti arvostettu ja kilpailukykyinen työnantaja. Verohallinnon työntekijänä pääsee mukaan vaikuttamaan yhteiseen hyvinvointiin.

Monipuolisia työtehtäviä valtionhallinnossa

Yleisimmät Verohallinnon työntekijän tutkinnot ovat oikeustieteen kandidaatti ja maisteri, ekonomi ja tradenomi. Tulevaisuudessa tarvitsemme yhä enemmän korkeakoulututkinnon suorittaneita työntekijöitä.

Uransa alkuvaiheessa voi verotuksen ammattilainen toimia esimerkiksi henkilöverotuksen, liikkeen- ja ammatinharjoittajien sekä yhtiöiden verotuksen ja valvonnan parissa. Uran edetessä on mahdollista kehittyä asiantuntijaksi.

Verotuksen ammattilaisten tukena työskentelee niin hallintohenkilöstöä talouden ja HR:n alueilla kuin tietohallinnon ja viestinnän ammattilaisiakin, joten tarvitsemme palvelukseemme monen alan osaajia. Hyvä tietotekninen osaaminen ja kielitaito auttavat työssä onnistumisessa. Kaikissa tehtävissämme tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluasennetta.

Verohallinto tukee ja arvostaa työntekijöitään

Verohallinnon palkkausjärjestelmä on kannustava, ottaen huomioon sekä tehtävien vaativuuden että henkilökohtaisen menestyksen työtehtävässä. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätöihin auttavat yhdistämään työ- ja vapaa-ajan joustavasti toisiinsa.

Panostamme osaamiseen, ja henkilöstömme arvostaa tarjoamaamme mahdollisuutta kehittää ammattiosaamista erilaisilla kursseilla tai virkamiesvaihdoilla kotimaassa ja ulkomailla.

Tuemme työntekijöidemme terveyttä ja jaksamista. Meillä on laadukas työterveyshuolto ja työsuhde-etuna tarjoamme työsuhdematkalippuja sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä, hierontaetua ja ateriatukea. Lisäksi tarjoamme innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voi kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa.

Uudistumishalukkuutemme, valtakunnallinen työskentelytapa ja uusien ideoiden kokeilu luovat ympäristön, jossa voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja uusia työn tekemisen tapoja. Työskentelemme nykyaikaisissa toimitiloissa ympäri Suomen ja hyödynnämme teknologiaa monipuolisesti.  

Työntekijöiden rekrytointi Tuudo-sovelluksen avulla

Rekrytointeja meillä on auki tasaisesti ympäri vuoden, mutta kesätyöntekijöiden rekrytointi työllistää meitä eniten alkuvuodesta. Kesätyöntekijöiden tarve vaihtelee noin 150-300 henkilön välillä vuosittain. Muutoin meillä on käynnissä vuosittain sisäisiä ja ulkoisia rekrytointeja.

Tutustuimme Tuudoon ensimmäisen kerran vuonna 2018, ja 2019 käytimme sitä ensimmäisen kerran kesätyöntekijöiden rekrytoinneissa. Tavoitamme paljon korkeakouluopiskelijoita näkymällä Tuudossa muun muassa työnantajaprofiililla sekä julkaisemalla opiskelijoille sopivia työpaikkailmoituksia. Tammikuussa 2021 olimme ensimmäisen kerran mukana Tuudon digitaalisilla rekrymessuilla. Käytämme Tuudoa pääsääntöisesti rekrytoidaksemme varsinkin sellaisia henkilöitä, jotka ovat työuran alkuvaiheessa olevia tekijöitä, kuten kesätyöntekijöitä ja trainee-harjoittelijoita.

Verohallinto started using Tuudo in 2018, specially with summer job recruitments. Tuudo’s Digital Recruitment Fair was a right choice for them: they got many high quality applicants for their summer jobs and saved many precious HR work hours.

Hyviä lopputuloksia

Kesälle 2021 rekrytoinnit ovat vielä kesken, mutta suunnitelmissa on palkata noin 150-200 uutta kesätyöntekijää meille. Messut olivat kannaltamme hyvä konsepti, sillä osallistuminen oli helppoa ja vaivatonta, eivätkä ne vieneet paljoa meidän työaikaamme HR:ssä. Saimme todella paljon hyviä ja laadukkaita hakemuksia.

Tekisimme Tuudon kanssa yhteistyötä myös jatkossa, olemme tyytyväisiä palvelun käytön helppouteen ja olemme saaneet aina hyvää palvelua Tuudon henkilökunnalta.

Verohallinto, Marko Sipilä
Maaliskuussa 2021

Onko teilläkin tarvetta kesätyöntekijöille? Tuudon avulla ehditte vielä rekrytoida tarvitsemanne työvoiman. Ota yhtettä tai lue lisää!

Voitte myös varata paikkanne jo ensi syksyn Digitaalisille Rekrytointimessuille. Tammikuun 2021 messut olivat menestys!